Canton menu_categorie

Visgerechten

Black Bean Prawn€ 22,50
  • Chinese garnalen verrijkt met een geurige saus van zwarte bonen en knoflook.
  • Chinese shrimp enriched with a fragrant sauce of black beans and garlic.
Spicy Prawn€ 22,50
  • Chinese garnalen in een pikante Szechuan saus met chilipeper en nootjes.
  • Chinese shrimp in a spicy Szechuan sauce with chilli and nuts.
Prawn Chinese Style€ 22,50
  • Roergebakken Chinese garnalen bereid in Kantonese zoetzure saus.
  • Stir-fried Chinese prawns in Cantonese sweet and sour sauce.
Thais Prawn€ 22,50
  • Roergebakken Chinese garnalen in een pittige saus van limoenkruid.
  • Stir-fried Chinese shrimp in a spicy sauce of lemon herb.
Garlic Soy Prawn€ 22,50
  • Gegrilde Chinese garnalen bereid met een geurige sojasaus.
  • Grilled Chinese shrimp cooked with a fragrant soy sauce.
Cashew Nuts Prawn€ 22,50
  • Chinese garnalen met cashewnoten, groenten en een vleugje knoflook.
  • Chinese shrimp with cashew nuts, vegetables and a touch of garlic.
Lobster€ 
  • Verse kreeft bereid volgens het recept van onze chef-kok in combinatie met gember en lente uitjes.
  • Fresh lobster according to a recipe of the chef and cooked with ginger and spring onions.
Steames Lotus Turbot€ 22,00
  • Een verfijnd visgerecht van gestoomde tarbotfilet verrijkt met de geuren van lotusblad.
  • A sophisticated fish dish of steamed turbot fillet enriched with the scent of lotus leaf.
Fish with Mushrooms & Vegetables€ 22,00
  • Zeewolffilet met peultjes en Chinese paddestoel in een zachte oestersaus.
  • Catfish fillet with snow peas and Chinese mushroom in a mild oyster sauce.
Curry Fish€ 22,00
  • Een traditioneel Chinees visgerecht roergebakken in een rode kerriesaus.
  • A traditional Chinese fish dish stir-fried in a red curry sauce.
Crispy Spicy Fish€ 22,00
  • Gegrilde zeewolffilet bereid in een verrukkelijke saus van onze chef-kok.
  • Grilled catfish fillet cooked in a delicious sauce of the chef.
Steamed Turbot€ 
  • In zijn geheel gestoomde tarbot met een zachte sojasaus op Kantonese wijze.
  • Whole steamed turbot with a soft soy sauce Cantonese style.
Hot Spicy Squid€ 20.00
  • Roergebakken inktvis in een pittige gekruide saus.
  • Stir fried squid in a spicy seasoned sauce.